Videreutdanning og fremtidsplaner

Bacheloroppgaven er levert, siste eksamen ble levert i går, og  i dag har jeg siste dag i praksis. Nå gjenstår det kun å forsvare bacheloroppgaven muntlig i juni. Siden jeg nå snart er ferdig med disse tre årene tenkte jeg det var greit å si litt om hva som faktisk er mulighetene dine etter du har fullført Bachelor i Music Business – Management.

For det første så er det jo mulig å gå rett ut i arbeid. Mange har praksis nå, og mange ønsker å bli fast ansatt der ved fullført år. Noen får også mulighet til dette. Personlig ønsker jeg å studere videre, noe som har vært planen min ganske lenge. Til høsten er planen å studere videre ved Handelshøgskolen Innlandet –  Fakultetet for økonomi og samfunnsvitenskap. Nå skal jeg ta Master i økonomi og ledelse – spesialisering markedsføringsledelse.

Denne masteren kan man gå rett videre til etter fullført Bachelor i Music Business -Management, så lenge du har prioritert valgfag som gir nok studiepoeng innen blant annet økonomi og metode. Dere kan også lese mer om både masteren og opptakskravene HER

 

 

 

Et annet alternativ er å gå videre til siviløkonom, men da er du nødt til å ha tatt en del ekstra fag. Hvis du derimot har lyst til å holde deg til musikk og studere videre innenfor management finnes det en mastergrad ved Universitetet i Agder som dere kan lese mer om HER. Annet enn disse er det også mange andre grader man kan studere videre på innenfor både økonomi, ledelse og markedsføring ved andre universiteter og høgskoler rundt om i Norge og internasjonalt.

Det er mange muligheter, og selv om musikkbransjen i Norge ikke er enorm, så er det mange spennende arbeidsplasser for de som ønsker å gå rett ut i bransjen etter fullført bachelorgrad. Og for dere som ønsker å studere videre, så er det en haug med muligheter her også. Selv gleder jeg meg veldig til å gå videre på masterstudiet!

Ønsker dere alle en strålende 17 mai!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s