Snart tredjeårsstudent!

Jeg fikk for ikke så mange dagene siden melding fra min veileder på skolen – det er på tide å ordne studieplanen for neste semester! Altså mitt femte semester her på skolen. Det er så sinnssykt å tenke på at jeg snart har gått mine tre år her på Høgskolen i Innlandet. Akkurat nå føles det ut som det var bare noen måneder siden jeg tenkte at jeg aldri kom til å bli ferdig på skolen. Innerst inne kjenner jeg nå at jeg må nyte tiden jeg har igjen, for den kommer til å gå fort!

Mens jeg nå sitter med eksamenstrøkket, klarer jeg ikke helt å slippe tanken på det neste semesteret. Som vanlig vil jeg ta noen ekstra fag utover de obligatoriske emnene, men akkurat som jeg gjorde til dette semesteret – jeg gleder meg! Vi skal ha veldig mange spennende fag, og særlig gleder jeg meg til «Event Management».

Hjertet mitt ligger i arrangementer, og jeg gleder meg masse til å lære mer om dette! Her ser jeg fram til å ta i bruk teori vi har hatt fra før. I første semester hadde vi om attraksjons- og opplevelsesøkonomi, og jeg tror at vi kommer til å ha bruk for dette. Som ekstra Sport Management fag skal jeg blant annet ha «Arrangement og ledelse av frivillige», noe jeg gleder meg spesielt til, for igjen skal vi ut på arrangementer og lære litt mer fra et annet perspektiv.

Det faget jeg kanskje gruer meg mest til er metode. Det er nok mest fordi jeg har hørt at det er vanskelig. Dette av studenter på tvers av ulike studier og kull som har hatt faget før. Så jeg tror nok at jeg kommer til å legge inn en ekstra god innsats i dette faget fra starten av, slik at jeg har forståelsen der tidlig – så blir ikke veien like lang!

Dette blir også mitt siste «vanlige semester» her på høgskolen, for til våren igjen skriver jeg bacheloroppgave! Derfor må jeg bare nyte det semesteret som kommer nå. Jeg kjenner at jeg har litt forventninger knyttet til det, siden det er fag jeg interesserer meg litt ekstra for. Så jeg regner med at selvstudier blir litt enklere da jeg allerede har litt forkunnskap om fagene. Så forventningene mine er minst like mye som jeg hadde til dette semesteret. Jeg har også litt høyere forventninger til meg selv, for det er jo på en måte innspurten med eksamener også – jeg vil gjøre det bra på de aller siste før bacheloroppgaven.

Ellers prøver jeg å holde mine forventninger nede på et lavt nivå, og ikke tenke for mye på det. Jeg leverer min siste eksamen for semesteret på fredag, og skal ta sommerferie med god samvittighet – og ikke tenke alt for mye på neste semester!

pbblogg

Gyda
2. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser