Forventninger til det siste året

Det er helt utenkelig at fire semester straks er omme. Jeg har fortsatt to uker igjen til fristen på den siste eksamen min går ut, men jeg føler at jeg kommer til å levere i god tid før fristen, noe som er beroligende!

Når det kommer til forventningene mine for det siste året av bacheloren, har jeg nesten ikke rukket å tenke tanken en gang. Noe jeg forventer av meg selv, derimot, er å stå på hver dag fra høsten av for å få mest mulig ut av året. Jeg vet at jeg er flink til å gjøre oppgaver i siste liten, så jeg må ta meg selv i nakken og starte så tidlig som mulig.

Final_Pose_front

Bildet over: En del av eksamensoppgaven min i 3D-modellering. Har dere lest mine forrige blogger har dere sett denne modellen i progresjon, men nå er den endelig ferdig!

Jeg har valgt å fordype meg i 3D-generalisering. Da jobber vi videre med modellering og rigging av karakterer. Dette gleder jeg meg til, og jeg har allerede planlagt å bruke sommeren til å forbedre meg selv slik at jeg kan starte høsten uten for mange problemer. Å jobbe selvstendig utenfor studiene er virkelig gull verdt!

Tilbake til det siste året av bacheloren, det blir spennende å se hvordan det ender opp! For oss som går Bachelor i animasjon og digital kunst er det snakk om gruppeoppgave som en del av bacheloren. Jeg synes generelt gruppearbeid er helt greit, men det kommer også an på om gruppen du får eller velger har et bra samarbeid eller ikke.

Men det jeg vet at jeg kan garantere for meg selv, er at jeg må gi alt jeg kan for å få et bra resultat. Det er tross alt min egen fremtid jeg jobber for!

Mathilde Kvernland / Bachelor i animasjon og digital kunst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s