Forsvar av bacheloroppgaven

Som noen av dere kanskje fikk med dere på høgskolen sin Snapchat (hinnlandet hvis dere ikke følger den allerede), så hadde vi på HINN Rena bachelormarkering i går. Nå har vi feiret at tre år med studietid er over, til tross for at det ikke er helt over. Vi har nemlig ikke fått tilbake karakter på bacheloroppgaven, og når vi får det skal denne også forsvares muntlig.

Vi vil få karakteren på oppgaven senest 24 timer før vi skal opp muntlig. Muntlig forsvar av oppgaven vil kunne holde deg på den karakteren, eventuelt vippe deg opp eller ned én karakter. Jeg har muntlig forsvaring 6. juni, og denne skjer også sammen med den du har skrevet oppgaven med, men vurderingen her i fra er individuell.  Dette er det absolutt siste som gjenstår av bachelorgraden før det virkelig blir sommerferie.

sunshine

Når det kommer til forberedelser her så er mitt beste råd å lese gjennom oppgaven din en gang eller to før du skal forsvare den muntlig. Etter å ha jobbet så tett på denne oppgaven over det siste året så er jeg ganske sikker på at både jeg og arbeidspartneren min kan oppgaven ut og inn, men det å ha lest over et par ganger i forkant vil friske opp minnet og kan gi deg nye perspektiver på hva du kunne gjort annerledes. I tillegg vil det gjøre det lettere å reflektere over hvorfor dere tok de valgene du/dere tok. Det å være selvkritisk har jeg også fått inntrykk av at kan være et stort pluss, og anerkjenne hva man kunne gjort annerledes i tillegg til hva man har gjort bra.

For min og min linje er det lagt oppt il 15 minutter presentasjon av oppgaven, og deretter 15 minutter til spørsmål fra sensor. Dette med hvor stor vekt det legges på den muntlige biten og hvor lang tid man bruker på de ulike delene vil kunne variere mellom studieretningene. Særlig eiendomsmegling har et annet opplegg da dette er et studie hvor det muntlige er en viktig del.

Lykke til alle sammen, og til dere som er ferdig; God sommer!

/Andrea, Music Business Management

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s