Bransjedagene i Lillehammer

Hei igjen! Mathias fra TV-Regi tredje året her.

Du hører det nok ikke, men for meg høres tastaturet ut som et maskingevær, fordi jeg har fått påfyll av energi og motivasjon, mye takket være bransjedagene.

Bransjedagene er et event produsert av TV-skolen i samarbeid med spill og filmskolen, men som jeg denne gang fikk være gjest på selv om jeg har andre prosjekter å styre med. Det var utrolig godt å ha et event skreddersydd for oss som i hovedsak holder oss bak kamera, selv om det er relevant for stort sett alle i tv-bransjen.

I år bydde arrangementet på en rekke interessante foredragsholdere, og hadde i etterkant paneler med gode diskusjoner. Vi fikk også muligheten til å stille spørsmål etter foredragene, men det beste må ha vært muligheten til å mingle med foredragsholderne.

En god oppsummering for bransjedagene vil være; En sterk plattform for kompetansedeling og nettverksbygging!

Konfransier Shabana Rehman Gaarder åpner dagen

Jeg må være ærlig å si at jeg ikke har vært på mange andre lignende events, men hvis de er like gode eller bedre, er jeg nødt til å ha en egen linje for event-billetter på budsjettet mitt!

Håper dere som var der fikk utnyttet dagen, og at dere som ikke var der men er interesserte, kommer til neste års bransjedager som avholdes rundt samme tid!

Chiao!

– Mathias

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s