Planer for 5. semester!

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, men tiden flyr så fort. Det var veldig blandede følelser da jeg skrev overskrifta. En del av meg føler det har gått så fort, men samtidig føler jeg at jeg har rukket å gjøre så mye på to år. Jeg er litt nervøs, litt trist og litt glad over at jeg bare har et år igjen på mine to bachelorgrader.

Dette semesteret er veldig blandet rent faglig.  Jeg har mer økonomi enn tidligere, i tillegg har jeg fag som personalarbeid og HR. Jeg har også Event Management, et fag som heldigvis er litt mer for meg enn for eksempel økonomi. Jeg har også begynt å skrive på bachelorgraden. Jeg har søkt igjennom x-antall bøker for å finne litteratur, sittet i møter med mange ulike forelesere i ulike fag og studier. Siden jeg har metode først nå, er jeg også godt i gang med å lese ut metodeboken. Det skal være sikkert og visst at det ikke er bare-bare å finne en problemstilling, eller om man vil ha kvalitativ eller kvantitativ metode i oppgaven da man knapt vet forskjell.

Jeg skal også ha et møte med arrangementskoordinatoren i Lillehammer for å få innspill på hva jeg kan fokusere på, og ta med. – For SURPRISE, jeg skal selvsagt vinkle begge mine to bachelorgrader inn på dette, bare med to helt ulike perspektiver.

Dette er den nye SWITCH-gjengen!

Videre så har jeg også i dette semesteret mange andre ting på agendaen, blant annet Reiselivsforeningen – vår kjære linjeforening. I år kan jeg røpe såpass at styret er meget bra, og at alle er veldig engasjerte. Vi har mange spennende prosjekter på gang, så jeg håper at det blir veldig bra også i fremtiden. Fredag for litt over en uke siden hadde vi bedriftsbesøk med klatreparken på Gjøvik – og det er bare en liten start på alt som skjer nå!

I tillegg har jeg via START LHMR fått være med å styre aktiviteten i SWITCH! Det er den koselige sitteplassen like ved hovedinngangen, som er møteplassen for næringslivet og studenten. Allerede på onsdag foregår det case der! Alle studentene på reiseliv er spesielt velkomne dit, da det handler om å skape en større destinasjon for reiseliv på Vinstra! Info om arrangementet ligger her! (Kan også hinte om gratis pizza.)

Ellers skal jeg på Studentlekene Bergen Challenge, der jeg skal være med Lynx, og spille lacrosse. Rett etterpå blir det en liten studietur til Athen litt uti oktober med gjengen i Sport Management. Med andre ord er det veldig mange ulike ting som skjer for tiden – og jeg gleder meg!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser

En kommentar om “Planer for 5. semester!