Hvordan kombinere en medhjelperjobb og studier?

Hei igjen dere. Da var den min tur igjen og jeg håper alle sammen har en så langt fin søndag. I dag tenkte jeg å blogge litt om det å ha en medhjelperjobb sammen med studiene!

Dette er noe jeg personlig ser på som ganske viktig. Jeg har ikke klart å få meg jobb selv enda, men er veldig aktiv på søkingen min og håper det snart dukker opp noe for meg også. Det er mange om beinet, og du skal være ganske heldig om du får jobb med en gang.

Jeg vil selv ha en medhjelperjobb fordi jeg er mer glad i å lære ting i praksis enn å lese i bøker, dessverre! Det er noen i klassen min som allerede har fått jobb, og de sier at det er helt supert og at de lærer så utrolig mye av å ha en slik jobb ved siden av studiene. Det er det jeg også tror jeg selv kommer til å gjøre, så det står veldig høyt på ønskelisten å få til det.

Det kan være vanskeligere å kombinere jobb og studier fordi det er nok med alle fagene man skal igjennom. Etter hva jeg har skjønt får man som regel en fast prosent stilling, og jobber ca. 1 dag i uka, hvor man gjerne har forelesning eller skulle studert på en annen måte. Så her er det bare å kjenne etter selv hva man måtte ønske og hvilken kapasitet en har. Det er jo tross alt studiene som kommer først, og jobb kan man få når man er ferdig utdannet. Jeg vil ha medhjelperjobb så fort som mulig, og lære mest mulig, men nå har jeg fire deltidsjobber fra før og kan klare meg uten noen av dem om jeg får en medhjelperstilling 🙂

Er du strukturert og glad i å jobbe mot konkrete mål som du vil oppnå vil jeg på det sterkeste anbefale å skaffe deg en medhjelperjobb samtidig som du studerer eiendomsmegling.  Ikke bare for å lære, men også for å være litt mer trygg etter endt studie. Om man er flink og gir et godt inntrykk er det ofte at de som starter som medhjelpere får fortsette som eiendomsmeglerfullmektig etter utdanningen. Ikke alltid, men ofte! 🙂

Så min konklusjon er: Hvis du føler du klarer det og er disiplinert nok, søk deg jobb så fort som mulig.

Takk for denne gang og snakkes i neste innlegg!

//Cathrin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s