DEB18 er gjennomført

Hei hå, Joppe fra TV-skolen her!

Nå ligger jeg hjemme og slapper av etter en utrolig hektisk produksjonsperiode. Siden sommerferien har jeg vært produsent for et debattprogram vi endte opp med å kalle DEB18 ; ah kreativt ordspill!

’Debatten’ er en produksjon for tredjeklassingene ved TV-skolen og består av alle, ALLE, på trinnet! Det er over femti personer i en produksjon. Enkamera regi og teknikk skal produsere materiale for sosiale medier og innslag til sendingene. Flerkamera regi og teknikk skal produsere sendingene. Ledelse skal lede de forskjellige prosessene samt utgjøre mesteparten av redaksjonen. Redaksjonen skaper det innholdsmessige til sendingene. Det inkluderer booking av debattanter og programleder, manus, PR og tematikk.

Som produsent er det min oppgave å lede hele skuta. Jeg var heldigvis ikke alene, men det er uansett et stort ansvar å være produsent. Det er også veldig til hva man gjør det til selv. Personlig liker jeg å være veldig ’hands-on’ for å vite hvordan vært steg i produksjonen foregår. Det var viktig for meg å balansere fokuset mitt mellom enkamera og flerkamera, innhold og produksjon.

Noe av det viktigste for meg var at alle på trinnet følte tilhørighet til prosjektet. Om du var manusforfatter, koordinator, regissør eller fotograf; jeg ønsket at alle følte at deres arbeidsoppgave var med på å forme en større enhet. I en produksjon som dette er man kun så sterk som sitt svakeste ledd – og i denne sammenhengen er interesse og dedikasjon mer viktig enn hvor faglig sterk du er.

Copy of DSC03686.JPG

Jeg er han kleine i hvitt. 

Min meninger at alle virkelig ga 100% til denne produksjonen. Det er ikke ofte TV-skolen blir skrevet om i Moss-avis, NRK, GD og nesten daglig på Jodel! Dette sier noe om hvor viktige temaene våre var. De var aktuelle og traff målgruppen vår på hodet.

Innslagene til enkamera og selve sendingene ligger på Facebook siden til DEB18. Sendingene har flere tusen seere og den ene videoen laget av Ina Luna Gundersen har nå over 50-tusen seere! Det er utrolig rått!

Så alt i alt en hektisk, spennende og lærerik start på det siste året ved TV-skolen!

Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s