Videreutdanning innen eiendomsmegling

Hei igjen dere, denne gangen tenkte jeg å ta opp dette med videreutdanning for studenter som tar Bachelor i eiendomsmegling på HINN Rena.

Hvis man vil ta en master etter fullført bachelorgrad må man ta noen ekstra fag, enten mens man tar bacheloren eller eventuelt etter at man er ferdig. Dette kan man velge selv, men jeg ville anbefalt å ta disse samtidig som man tar bacheloren. Det er fire fag du må ha i tillegg til de ordinære, men er du litt lur her så kan man ta noen av disse fagene som valgfag, da man har tre valgfag i løpet av de tre årene på bachelorgraden.

Hvilke fag det er husker jeg dessverre ikke da jeg selv ikke skal ta videreutdanning, men jeg vet at ett av fagene er statistikk som mange frykter. Der kan jeg si at det er ikke så vanskelig som det kan se ut til i starten. Jeg hadde det selv da jeg gikk på BI og fikk med dette faget som innpass på et valgfag da jeg startet på HINN. Det er bare å knekke den ene lille koden og jobbe litt med faget. Da går det som regel bra.

Hvis man vil ta master så er det flere retninger man kan ta, men de fleste velger tittelen siviløkonom, og jeg tror det er denne masteren som passer best med tanke på eiendomsmeglerstudiet.

Som sagt så har ikke jeg planlagt å ta master,  men om jeg velger det etter hvert så er det noe innen siviløkonom jeg kommer til å ta. Her har HINN flere muligheter. Her kan du lese om hvilke studier på HINN som kan gi deg tittelen siviløkonom. Det høres ut som et spennende yrke og jeg tror man får en utfordrende hverdag som dette.

Er det noe man lurer på angående master på noe som helst tidspunkt, kan man alltid spørre studieveilederen sin og få svar på hva som helst. Dette har jeg erfart selv. Uansett om det er noe med opptakskrav, hvilke fag, når de går eller hva det måtte være, så kan man bare gå innom å spørre eller sette opp ett møte sammen med sin studieveileder.

Så, konklusjonen er: hvis du vurderer å ta master, og har noen spørsmål, snakk med veilederen din for å få ekstremt god hjelp til å finne ut av hvordan man skal gjøre det på den enkleste måten.

Til neste gang; ha det fint og ta vare på hverandre!

 

//Cathrin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s