Siste semester!

Tjohei! Tiden flyr altså så fort, for noe som føles ut som i går, satt jeg og jobbet hardt som en av fadderlederne på Lillehammer og sørget for at Fadderuka skulle bli en god start for alle som kom hit til Lillehammer! Nå har jeg snart levert alle mine arbeidskrav som bachelorstudent, i tillegg til at jeg allerede har levert to eksamener. Videre har jeg også startet på mine to bacheloroppgaver. I tillegg har jeg rukket å delta på Studentlekene Bergen Challenge, og vært på studietur til Athen.

Det er ikke rart tiden går fort? På en måte er jeg glad og lettet over at jeg snart er ferdig. Jeg husker søknadsprosessen til høyere utdanning rimelig godt. Skolelei som jeg var rett etter videregående hadde jeg egentlig ikke særlig lyst på en dag til bak skolebenken. Heldigvis ble jeg positivt overrasket over alt studentlivet hadde å by på, og jeg kjenner det er litt vemodig og faktisk snart være ferdig!

Vi satt for to uker siden med vår første bachelorforelesning. Det var egentlig ikke før da det gikk opp for meg at nå er vi snart ferdige. Det er kun igjen et semester av disse tre årene som for lenge siden føltes så lange. Når jeg sitter og tenker over det har jeg egentlig ingen anelse av hvor de har blitt av. Det er i og for seg litt skummelt.

Tilbakeblikk fra Athens OL-stadio.

Neste semester skal jeg ha to og et halvt fag (for vi har startet på det ene nå), og levere mine to bacheloroppgaver. Videre har jeg i tankene å ta opp et fag som jeg ikke er spesielt fornøyd med fra fjoråret. Jeg skal i starten ha to eksamener som går på tall og økonomi – med andre ord ikke egentlig noe for meg. Men jeg får bare knipe tennene sammen og komme meg gjennom det. Videre skal jeg ha faget «arrangement og ledelse av frivillige», det er et fag jeg gleder meg veldig til. Det er noe jeg absolutt er veldig interessert i, og jeg tror jeg kommer til å lære mye nytt. Også her får vi æren av å være med å arrangere noen av Lillehammers arrangementer. Kult.

Med tanke på  den ene bacheloroppgaven er jeg i møter nå og da, og kjenner at det begynner å nærme seg veldig! Tiden går fort, og det er til sammen 30 000 ord som skal ned på papir bare med bacheloroppgavene før jeg kan si meg ferdig som bachelorstudent her på høgskolen. Det høres veldig mye ut, men jeg er optimistisk, og jeg gleder meg til å skrive om det som virkelig interesserer meg.

Videre har jeg også planer om å reise på ulike arrangement både i inn- og utland, her også for å skrive bachelor. Jeg har også veldig lyst til å reise til Svalbard med reiselivsforeningen, studentlekene i Trondheim i slutten av februar, og videre Start Forum i Ålesund med Start LHMR. Med andre ord – jeg får nok å styre med også neste semester!

Alt i alt – jeg er veldig optimistisk for neste semester, og alt som skjer videre!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser