Forventninger til neste semester

I dag har vi hatt siste samling for semesteret og eksamensperioden står for tur.  I den forbindelse skal to semesteroppgaver leveres inn, i tillegg skal to hjemmeeksamener og to skoleeksamener på fire timer gjennomføres.  Jeg er veldig spent på å se hvordan vi blir vurdert, og jeg ser allerede frem til neste semester når de første vurderingene er overstått.

Neste semester ser nemlig relativt annerledes ut enn sånn det har vært nå. Vi har dette semesteret vært samlet med alle spesialiseringene, noe som forandrer seg etter jul. På nyåret skal jeg bare ha fag som går inn mot spesialiseringen i markedsføringsledelse, og vi blir dermed også en vesentlig mindre klasse. Etter jul bærer det videre til fagene Markedsføringsledelse og strategisk kommunikasjon, Verdiskaping og tjenesteyting, Tjenesteinnovasjon og Kvantitativ metode. Alle disse fagene er jo mer rettet inn mot det jeg ønsket å studere i utgangspunktet så det ser jeg veldig frem til!

Etter dette semesteret har jeg absolutt fått en større forståelse av kravene som stilles til oss og hvilket nivå det faktisk er på master. Jeg tror dermed at neste semester også blir tungt, slitsomt og vil kreve mye. Samtidig som blir det gøy å spesialisere seg litt mer. Alle spesialiseringene vil nå få mer kunnskap og dybdeforståelse innen sine felt og jeg tror absolutt alle ser frem til det.

Det skal også sies at jeg er veldig spent på eksamensresultatene dette semesteret. Jeg har  ikke fått karakter på noe av arbeidet som har blitt gjort så langt, så hvor strenge de er i sensuren er ikke godt å si. Det vil uansett være utrolig lærerikt til neste år når vi har en liten forståelse for karaktersettingen på dette nivået. Så som dere skjønner, jeg gleder meg veldig til neste semester. Nå er det bare å gjennomføre eksamensperioden først!

 

//Andrea, Master i økonomi og ledelse – markedsføringsledelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s