World Cup 2018

Tradisjonen tro var jeg på World Cup 2018 på Lillehammer med en gjeng andre studenter på det årlige Camp Bajas. Selv var jeg involvert i arrangementet både fredag og søndag, da jeg jobbet under hopp- og kombinertrennene i Lysgårdsbakkene. Det var veldig morsomt det også.

På lørdagen startet vi med champagnefrokost med blant annet en gjeng fra reiseliv og noen internasjonale studenter. Vi reiste deretter til Birkebeineren skistadion for å se på skirennene. Det startet jo veldig bra da vi kom til at Jarl Magnus Riiber vant kombinertrennet, og videre raste det på med gode norske resultater. Med gode venner, en haug av andre engasjerte studenter, og ikke minst herlige resultater fra de fantastiske utøverne, kunne det ikke bli noe annet enn god stemning.

IMG_2952.JPGDette er en av de internasjonale studentene som var med å heie frem de norske løperne! Julia er utvekslingsstudent fra Nederland, og er her frem til slutten av januar. Også hun syntes det var ekstremt spennende å se, og i tillegg være en del av publikum på stadion!

Det var også veldig dyktige funksjonærer og ikke minst frivillige som bidro til å lage og gjennomføre et godt arrangement. Videre var det også mange høgskolestudenter som var med som frivillige for å bygge nettverk og skaffe erfaring. Vi er veldig heldige i Lillehammer som har muligheten til å være med på å påvirke arrangementer, men også dra mye nyttig ut av dem.

Det er mange som kanskje har lyst til å jobbe innenfor eksempelvis arrangementer, og idrett, og kan bruke nettopp arrangementer som en del av utdanningsprosessen for å skaffe erfaring og utvikle seg på relevante områder. Ikke bare som frivillige, men også gjennom skolegangen. I løpet av neste semester skal det også arrangeres Raw Air, det skal være Birken på både ski og løp, og ikke minst er det mange festivaler vi skal være vitne til! I mars er det også IBU cup i skiskyting! Flere studieretninger på HINN vil ha praksis og/eller deler av kurs knyttet opp mot disse arrangementene. På Lillehammer kan studentene skaffe seg unik erfaring takket være idretten.

Jeg gleder meg veldig til alt som skjer neste semester, og ser allerede frem til flere  norske flagg og herlig stemning både fra norske og internasjonale supportere!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser