De beste av de beste

Som jeg håper mange allerede har fått med seg, vant en gruppe med tidligere HINN-studenter prisen for beste studentproduksjon under «Game Awards» natt til 7. desember.

Martin Lien, Thomas Nilsen, Tom-Espen Andersen og Aurora Hinz var sammen om bacheloren våren 2018. Det var under bacheloroppgaven de startet arbeidet med spillet som nå har fått prisen for beste spill utviklet av studenter.

Gruppen startet opp en egen bedrift, Polyblock Studios. De holder til hos Hamar Game Collective. Bare nominasjonen i seg selv er utrolig god reklame, men at de vant førsteplassen med spillet Tanknarkok er virkelig storslått!

Jeg synes det er utrolig spennende at noen som gikk trinnet over meg allerede har kommet seg så langt. Det gir mye motivasjon til å fortsette med eget arbeid, og ikke minst med min egen bacheloroppgave. Klare mål og hardt arbeid er ingredienser til suksess! Det sier litt om hva skolen har å tilby når studenter kan nå så langt på så kort tid. Dette gjør det ekstra spennende å se hva fremtiden kan bringe.

Mathilde Kvernland / Bachelor i animasjon og digital kunst