Siste semester med animasjon og digital kunst

Nå som vi har kommet godt i gang med det siste semesteret tenkte jeg å blogge litt om hva vi skal lære om de kommende månedene.

Bacheloroppgaven vår består av å enten lage film, spill, grafisk layout eller andre kunstverk. Igjen har vi ganske åpne oppgaver, der vi kan gjøre nesten hva vi vil. Når det kommer til faglig innhold går alt på egen læring dette siste semesteret. Vi gjør egen research, finner eget pensum, bruker egne metoder og finner løsninger selv. Vi har selvfølgelig en mentor som kan stille opp og gi oss råd, noe som er veldig nyttig.

Det høres kanskje litt rart ut at vi ikke har noen spesifikke forelesninger eller skoletimer, men dette semesteret er til for at vi skal  fokusere helt og holdent på oppgaven. Dermed går 100 prosent av tiden vår til dette. I mine øyne fungerer dette kjempebra! Vi jobber sammen i grupper og hjelper hverandre. Vår utvalgte mentor er på plass for å hjelpe til dersom vi skulle trenge det. Behovet for å ha forelesninger er borte for min del. Jeg har lært det som jeg skulle bli lært, og resten er ikke vanskelig å få til med vilje og tilstrekkelig motivasjon.

Jeg synes en slik ordning er veldig fin, for den viser hvor selvstendig elevene kan være, både på egenhånd og i grupper. Tross alt brukte vi de fem første semestrene på å lære oss alt vi måtte vite for å kunne fullføre det siste semesteret med suksess.

Det blir veldig spennende å se hvor bacheloroppgaven tar oss, og hva sluttresultatet vil vise. Med tanke på hvordan det ligger an akkurat nå er jeg optimistisk for fremdriften av bacheloroppgaven.

Mathilde Kvernland / Bachelor i animasjon og digital kunst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s