Dette gleder jeg meg til i vår

Nå i disse litt grå stundene kan det være deilig å drømme seg en, to eller tre måneder fram i tid. For både du og jeg har mye gøy å se fram til i vår!

5.-7.mars – studietur
I begynnelsen av mars organiserer noen engasjerte sjeler på studiested Blæstad studietur til Sverige. Vi skal blant annet besøke DeLavals besøksgård og Väderstad. Dette er to store internasjonale aktører i landbruket. DeLaval har spesialisert seg på melkeproduksjon og dyrs velferd, mens Väderstad er meget sterke på såmaskiner og harver. Såmaskinen vi har på Blæstad er for eksempel en Väderstad rapid.
Jeg tror denne turen blir veldig spennende og ikke minst morsom. Det er alltid gøy å dra på tur med medstudentene mine. Man får både faglig og sosial påfyll, og da er man jo nesten garantert en god opplevelse.

29.mars – levere bachelor
Når mars nesten er omme, skal bacheloroppgava leveres. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg lærer masse mens jeg skriver, men klart det skal bli godt å ikke ha en så stor oppgave hengende over seg.

Mars/april – vår
Det er sikkert ikke bare jeg som begynner å bli lei av at det snør konstant. Eller det virker i hvert fall som det gjør det. Noen dager er det bare grått. Det er hvitt på bakken og det er grått på himmelen. Og så må jeg attpåtil sitte inne å skrive. Men så har du de dagene med deilig vinter: blå himmel, sol, vakkert vintervær og trikkeskinner. Da glemmer man de grå dagene. Men når alt det hvite smelter, er det vår. Da kan man gå uten jakke! Uten å bli sjuk. Det skal bli deilig.

April – nytt fag
Første uka i april skal vi starte på semesterets og gradens siste fag, nemlig Landbruk, miljø og samfunn. Etter hva jeg hørt skal det være et aktuelt og interessant fag med gode forelesere. Så da er det ti uker med vår og sommer og landbruk, miljø og samfunn før eksamen i begynnelsen av juni.

April – påske
Det er kanskje litt tidlig å glede seg til påska, men jeg gjør det uansett. Da er det god mat, godt vær (dette er ikke en jinx) og lystige lag. Og fri! Det er alltid ålreit med en liten ferie før den lange ferien som er sommerferien.

Også er det jo våronn i disse tider. Lyden av fugler, lukta av møkk og sola som varmer; en får vårstemning av mindre. Og, det er egentlig ikke så lenge til påske. For nå er vi i midten av februar. Så er det mars. Og så er det april, og påska er i midten av april. Det er faktisk ikke så lenge til

Sol
Men først og fremst gleder jeg meg til sol. Det være seg i april, det være seg i mars, det være seg i februar. Sola er undervurdert. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir i bedre humør av sola. Jeg blir litt lettere til sinns, og kan være effektiv og skrive side opp og side ned på bacheloroppgaven før jeg går ut og er resten av dagen ute i det fri. Det er nok en liten overdrivelse, men jeg liker å tenke at jeg skal det. Dessuten liker jeg å fremstå sånn også.

God vår!

Siri Josefine
Bachelor agronomi
Bachelor landbruksteknikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s