Hvorfor gå på TV-skolen?

Heisann Sarah fra TV-skolen her. Denne gangen har vi en gjesteskribent, Aurora fra TV-skolen ,som også går 3.klasse ledelse. I dag har vi lyst til å fortelle om noen gode grunner til å velge TV-skolen!

Langs Mjøsa, omtrent to timer unna Norges hovedstad Oslo, finner vi vinterbyen Lillehammer. I den velkjente OL-byen holder Institutt for Audiovisuelle medier til, også kjent som TV-skolen. “Men hvorfor holder ikke et slikt studie til nærmere Oslo?” tenker du kanskje. “Er det ikke bedre å studere nærmere bransjens hovedkontorer?”. Mange vil se på dette som en grunn til å ikke søke. Pass på så ikke DU går i denne fellen!

Som student er det viktigste samhold og fellesskap. Ingenting er da bedre enn korte avstander til hverandre, et sentrum i nærheten av studiestedet og en lokalbefolkning som alltid stiller opp for studentene. Ikke minst kan du nyte studietiden litt bedre da man slipper å brenne bort lommeboken, som man gjerne gjør i en storby. Gjennom tre år på TV-skolen blir du en del av den varme familien vi holder så kjært. Både nye og gamle studenter snakker om det, opplever det og savner det. Det er en opplevelse for livet, hvor du lærer mer om TV-bransjen og deg selv enn du kan se for deg.

10 grunner til å velge TV-skolen :

1. Du blir en del av små klasser med et inkluderende studiemiljø.
  2. Du får unike muligheter relatert til bransjen, både på skolen og utenfor.
  3. Du får bygd deg opp et stort nettverk som er gull å ta med seg videre.
  4. Du får mulighet til å lære av gode og aktuelle veiledere fra bransjen.
  5. Du har tilgang til et enormt lager med moderne utstyr.
  6. Lillehammer er en fin og billig by å bo i som student.
  7. Lokalbefolkningen stiller alltid opp slik at vi får anledning til å finne gode historier å lage TV om.
  8. Kollektivene med medstudenter på TV-skolen er unike og fylt med tradisjoner.
  9. Du får være med på flere skoleproduksjoner som gjør skolehverdagen til en drøm.
  10. Tradisjoner og vennskap som varer livet ut.

Copy of DSC03686