Dette skjer på Lillehammer

Nå er vi faktisk inne i den siste uken i februar, og jeg merker at det semesteret her har gått fortere enn de tidligere. Allerede har vi hatt både skriftlig og muntlig eksamen, og på onsdag drar vi i gang med en ny eksamen! Her er det ikke tid til hvile, men bare å gjøre seg klar så fort ting kommer. Dette er forsåvidt også min siste eksamen i Bachelor Markedsføring og ledelse av turismeopplevelser, noe som også er veldig rart. De årene her har gått veldig fort!

Fremover er det ikke bare eksamener og bachelor som tar opp dagene for meg,  det er selvsagt mye annet som også skjer. For Reiselivsforeningens del er det snart «Mulighetenes dager» – en ny versjon av karrieredagen, videre skolebesøk og bedriftsbesøk som venter. Mars er også for øvrig tiden for Birken Skifestival, dette foregår to helger; 8.-10. og 15.-16. mars. Her er det rimelig mange Sport Management studenter som har praksis, og vi skal selvsagt være med å se hvordan dette fungerer. Personlig jobber jeg også her, så jeg kan drillen – men arrangementer er alltid like spennende uansett! Det er mange ting som skjer, og mange usikkerhetsfaktorer – det er veldig mye lærdom å hente. Min rolle er som tidligere å være ansvarlig for sosiale medier.

I tillegg arrangeres Raw Air den 12. mars, og som tidligere har vi planer om å være tilstede på den folkefesten.! Det har vært veldig morsomt de siste årene, og jeg tror ikke det blir noe annerledes i år heller.

Videre skal Reiselivsforeningen til Beitostølen i mars, og det er noe som også kommer til å bli bra. Der har jeg med faget Snow Business vært en gang tidligere, og det var et solid opplegg på en fantastisk destinasjon! Der er det også mye spennende å lære. Ellers er det mye som skjer ellers også, og alltids en del arrangementer som dukker opp, allerede til helgen er det klart for World Cup Kvitfjell – noe som også blir veldig spennende! Her er det med mange studenter, også internasjonale.

Jeg gleder meg veldig til det som skjer fremover, og ser virkelig frem til å bruke den siste tiden på Lillehammer godt. Det blir nok en del reising i tillegg til oppgaveskriving de nærmeste månedene. Det er litt slitsomt med tanke på alt som skjer, men veldig morsomt og lærerikt også!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser