Status på mine bacheloroppgaver

Ah, ingenting er som å skrive statusrapporter på ting du egentlig ikke har kontroll over, for det er litt slik jeg føler det nå. Å skrive bacheloroppgave innebærer veldig mange ting man aldri har gjort før. En ting er å skrive hjemmeeksamener på pensum du allerede har hatt, men nå sitter jeg med artikler og bøker opp til øra, og prøver å finne ut hva som er relevant, hva jeg trenger og ikke minst om det har noen hensikt å ha med i oppgaven.

For nøyaktig ti dager siden leverte jeg min siste eksamen i Bachelor i Markedsføring og ledelse av turismeopplevelser, og etter dette har jeg lest artikler og fokusert på mine bacheloroppgaver. Jeg merker at jeg nå skriver to stk. Frem til nå har jeg fokusert på den ene, men etterhvert som tiden går så må jeg vise litt fremgang i det jeg gjør, også med tanke på de veiledningstimene jeg har fått tildelt.

Til nå har det skjedd svært mye, dette med bakgrunn av at det har vært mye å gjøre med tanke på «Mulighetenes dager«, som Reiselivsforeningen akkurat har arrangert. Videre skal det lages nye arrangementer og legges nye planer for videre drift av alle studentgruppene – og jeg merker at det begynner å dra seg på til semesterslutt. Det er veldig morsomt, litt travelt og ikke minst veldig spennende. Jeg merker også at det snart er på tide å legge fra meg noen verv for å slippe frem andre i slutten av perioden, for å se hvordan det går. Så dermed – mer tid til meg selv og artikkel-lesing.

Men midt oppi alt kaoset er det absolutt noe som blir gjort.  Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg og Sonia vært i Åre for å samle inn litt data allerede, og nå er vi i full gang med intervjuguider. Så det begynner å forme seg en oppgave, og vi ser sakte men sikkert at tiden vi har brukt på oppgaven gir resultater, noe som er veldig deilig.

Videre har jeg ikke kommet lenger enn lesing på teori i bacheloroppgaven i Sport Management, men jeg kan snart sette i gang med å lage en intervjuguide til mine intervjuer. Her skal jeg intervjue frivillige, og finne ut hva som motiverer dem til å være gjentagende frivillige på arrangementer. Hvilket/hvilke arrangement avventer jeg fortsatt svar på, men jeg tror det også begynner å falle på plass her. Det blir spennende å se hvordan utformingen på denne oppgaven blir!

Ellers er det mye arbeid og mye pirk som må gjøres, men det er ingen tvil om at det gradvis former seg noe! Videre er det jo ganske morsomt å jobbe med oppgavene, det er tross alt temaer jeg brenner for, og er interessert i. Og ikke minst er det svært interessant å høre andre menneskers syn og tanker om temaene.  Det er mange erfaringer man deler oppi alt dette.

Status er med andre ord at det går fremover, sakte men sikkert. Det er mye å gjøre, men like mange erfaringer som jeg tar med meg videre. Jeg merker at det begynner å forme seg noen oppgaver, og ser absolutt lyset i tunnelen!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser