Utflukt til Holmenkollen

I helgen var jeg i Holmenkollen under World Cup i Skiskyting – dette for å gjennomføre intervjuer til min bacheloroppgave i Sport Management. Der intervjuet jeg frivillige for å finne ut hvilke verdier og motiver de har for å fortsette som frivillige på samme arrangement i flere år, altså gjentagende frivillige.

Jeg møtte så mange mennesker, og noen med svært forskjellige syn på akkurat dette, og jeg må si at jeg synes det var spennende. Underveis i arrangementet satt jeg med en god følelse, og jeg merket fort at jeg virkelig har funnet rett tema for oppgaven min. På vei hjem satt jeg med andre ord og var svært fornøyd med helgen! Likevel – jeg har en stor jobb foran meg, med tanke på at jeg har nesten åtte timer med intervjuer som skal transkriberes. Så jeg vet hva jeg skal gjøre i dagene fremover!

Det er også svært mye som skjer denne uka, så nå er det bare å planlegge og prioritere på best mulig måte! For på onsdag har vi nemlig jobbsøknadskurs i Switch – så om du skal søke jobb i nærmeste fremtid, vil jeg anbefale å komme på kurset! På torsdag reiser vi en gjeng fra Start Lhmr ned til Start Forum i Ålesund! Dette gleder jeg meg veldig til – her er det startere fra hele Norge som samles for å dele kunnskap og erfaringer, skape nettverk og lære nye ting. Det blir veldig bra, og ikke minst er det for min del første gang jeg er i Ålesund, så det blir jo i og for seg noe nytt bare der.

Med andre ord vet jeg hva jeg skal gjøre denne uka, så jeg er innstilt på å legge inne en skikkelig god innsats: Som sagt, det er bare å organisere og strukturere seg så godt det er mulig!

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser
//
Bachelor i Sport Management

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s