NextM 2019

Forrige uke ble litt annerledes enn vanlige studieuker. I tillegg til at det var siste samling dette semesteret klarte Høgskolen i Innlandet å skaffe oss som studerer innen retningen markedsføring, både på master og bachelornivå, billetter til å delta på markedsføring- og tech-konferansen NextM i Oslo. Konferansen ga oss virkelig et innblikk i bransjen slik den er i dag og hvor den kan være på vei. Vi fikk også tid til mingling, fikk med oss roboter som kjørte rundt å serverte sjokolade samt spennende foredrag. De to dagene gikk superfort. Arrangement som dette er uten tvil blant det morsomste og beste med å studere.

Det må sies at det aller beste med konferansen var foredragsholderne. Konferansen omhandlet marketing og tech, og det var hentet inn spennende foredragsholdere fra ulike selskaper som kom med sin innsikt og delte sine erfaringer. Blant foredragsholderne var David Norris fra Snapchat, Peter Sunde som var med å starte PirateBay, Billy Corbyn fra Google og Unskippable, Gard Steiro fra VG, teknologiutvikler Rebecca Fiebrink & Oobah Butler (han som faket en restaurant til å bli #1 på Tripadvisor i London)

Processed with VSCO with a6 preset

Også til tema på masteroppgaven min var det masse inspirasjon å hente fra denne konferansen. Vi var en gjeng fra studiet som dro og koste oss som bare det, og fikk kjennskap til nye selskaper i bransjen, potensielle fremtidsrettede problemstillinger og spennende mennesker. Her fikk vi også merke hvor mye vi virkelig har lært siden august og hvordan denne kunnskapen kommer til nytte i en bransje med mye aktivitet og stadig endring. Til tross for at mye av forskningen vi leser i pensum er datert en liten stund tilbake er det mye som stadig er relevant, og alt bidrar til å forklare utviklingen som har vært og dermed også hvor vi muligens er på vei.

Alt i alt, at skolen skaffet oss billetter og mulighet til å delta på denne konferansen var helt uvurderlig, og en flott måte for oss å titte inn i hvor marketing og tech er på vei.

 

//Andrea, master i økonomi og ledelse – markedsføringsledelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s