Snart sommer og bare ett år igjen på master

Nå er det bare ett år igjen til mastergraden er i boks. Det er ganske utrolig å tenke på, hvor blir det av tida? Dette andre semesteret i Master i økonomi og ledelse – spesialisering i markedsføringsledelse er ikke helt ferdig enda for min del, men jeg fullførte siste 4-timers eksamen i dag, så nå gjenstår bare en 48-timers eksamen mandag til onsdag. Så starter venteperioden på resterende karakterer, og så kan jeg offisielt føle på sommerferien når jeg får den siste karakteren i midten av juni.

Jeg skal innrømme at jeg er litt stresset for det neste semesteret, samtidig som jeg gleder meg veldig mye. Dette semesteret har vært tyngre enn jeg forventet og jeg er overbevist om at det neste ikke blir noe lettere. Så her er det bare å ta lærdom fra studieteknikker som har fungert det siste året og benytte det for alt det er verdt til høsten. Det ligger også noe spesielt i at fagene jeg skal ha nå til høsten med stor sannsynlighet blir de siste fagene jeg noen gang kommer til å ha, og da vil man jo gjøre det bra!

I tredje semester til høsten har vi fire fag, like mange som i år. Det er obligatorisk med kvalitativ metode, i tillegg skal vi velge minst to fag innen hovedprofil og ett fag fra støtteprofil. Jeg skal dermed ha fagene krise i markedsrelasjonene og strategiske allianser og internasjonalisering, også ønsket jeg å få litt mer faglig påfyll innen økonomi så det siste faget blir økonomistyring, prosjektledelse og innovasjon. I tillegg til disse fagene er det jo virkelig på høy tid å starte med masteroppgaven så det blir nok litt av et kjør i høst!

I sommer kommer det nok til å gå med en litt tid til planlegging av masteroppgaven, og om allerede én uke skal vi ha levert første prosjektskisse for å få utdelt veiledere. Vi har funnet frem til tema vi ønsker å skrive om, og én problemstilling, så videre må vi finne litt alternativer for å kunne finne det som vil bli mest spennende å forske på og gi best resultat på lang sikt. Det blir nok ikke den mest avslappende sommeren, men det blir utrolig godt og gøy å endelig komme ordentlig i gang og kunne prioritere masteroppgaven.

 

//Andrea, Master i økonomi og ledelse – markedsføringsledelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s