Snart ferdig som student!

Den 14. mai kunne jeg endelig puste lettet ut – nå er jeg snart i mål! Det var fryktelig deilig å kunne levere Bacheloroppgaven vår i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser. Helt siden vi var i Åre under VM i alpint i februar i år, har vi hatt tanker om den i bakhodet, uansett hva vi har drevet med. Det er tross alt en bacheloroppgave vi har hatt hengende over oss hele tiden. I tillegg hadde vi andre fag, og ikke minst har jeg hatt min andre bacheloroppgave ved siden av.

På denne tiden har jeg gjort utrolig mye i forhold til hva jeg selv hadde trodd. Nå står vi ferdig med oppgaven og er alt i alt fornøyd med tiden vi har hatt, og med de andre forholdene som er rundt oss kunne vi ikke gjort så mye mer. Likevel venter det en muntlig forsvaring av oppgaven. Denne er i midten av juni – så helt ferdig kan jeg ikke si at jeg er med bachelorgraden enda. Men nå er jeg veldig nære, noe som er veldig deilig.

Nå venter innlevering nummer to på fredag– som også nærmer seg med stormskritt. Jeg merker at jeg er veldig sliten og også litt gira på å bli ferdig, men med gode veiledere så holder jeg motet oppe! Selvsagt føler jeg at jeg har alt under kontroll, og føler vel selv at oppgaven til nå er god. Likevel er det ingen tvil om at det er en omfattende oppgave, med mange detaljer. Men også her ser det ut til at jeg kommer godt i mål.

IMG_8288.JPG

Jeg har nettopp kommet hjem fra Nederland, og har de siste dagene dermed kombinert bacheloroppgaven med besøk hos tidligere utvekslingsstudenter som var her på høgskolen i fjor vår. I tillegg har jeg vært i Rotterdam for å besøke noen av de jeg var på sommerkurs med i fjor sommer. Det er veldig koselig å kunne besøke gamle kjente, men jeg kjenner litt på stresset når oppgaven snart skal leveres inn.

Både oppgavene mine, og sommerkurset i Rotterdam har jeg skrevet om tidligere, så dette er det fullt mulig å gå tilbake på i mine gamle blogginnlegg. Dersom det likevel skulle vært noen spørsmål så er det bare å stille de i kommentarfeltet!

Jeg sitter nå igjen med en litt rar følelse, jeg er faktisk snart ferdig! Det er veldig rart, og årene har gått så innmari fort. Likevel så sitter jeg enn så lenge med min siste bacheloroppgave, så får jeg se hvor veien går videre etter fredag.

pbblogg

Gyda
3. årsstudent
Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser